И през 2018 г. българите от ще покажат своите светлинни проекти

...
И през 2018 г. българите от ще покажат своите светлинни проекти
Коментари Харесай

Българи ще накарат сградите в Берлин да оживеят

И през 2018 г. българите от ще покажат своите светлинни планове по време на „ Фестивала на светлините , този път върху три от най-впечатляващите забележителности на Берлин . В Германия посрещат дългите зимни нощи със светлинно шоу към този момент 14 години – постройките в центъра на немската столица оживяват благодарение на впечатляващите 3D мапинг проекции.

Върху 368-метровата Телевизионна кула  в интервала от 5 до 14 октомври  жителите и посетителите на Берлин ще могат да се насладят на светлинен театър, квалифициран от седемте финалисти на фестивала в категория „ Нека да създадем по-добро бъдеще “. Проектите на нашите сънародници и останалите участници ще бъдат оценени от жури и аудитория по време на събитието.



Освен това членовете на MP-Studio имат задачата да основат специфична продукция за Израел. Тя ще бъде показана върху постройката на Немския исторически музей , издигната преди повече от 300 години.

Третият план, предоставен особено на изобретателното студио, е 3D мапинг шоу върху Бранденбургската врата , което сплотява историята и културата на местоположения по целия свят – задача, евентуално лесна за студиото, тъй като в портфолиото си то има над 180 плана, показани пред аудитория от редица страни.

От MP-Studio към този момент имат два извоювани наградата от предходните издания на фестивала, а тяхно дело са светлинните спектакли за Деня на Европа от последните две години, украсили Министерския съвет и Националната художествена изложба в София.

можете да видите продукциите на всички състезатели, класирали се за финала през октомври.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР